OBIO GARAŽU I UKRAO STVARI VREDNE 120.000 DINARA: Pritvor za muškarca iz Dolova, kako ne bi ponovio delo

J.D.Lj.

14. 03. 2023. u 14:26

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PS Alibunar uhapsilo N. S. (32) iz Dolova zbog teške krađe.

ОБИО ГАРАЖУ И УКРАО СТВАРИ ВРЕДНЕ 120.000 ДИНАРА: Притвор за мушкарца из Долова, како не би поновио дело

Lj.P.

On se tereti da je u periodu od 8. februara do 13. februara u Banatskom Karlovcu, upotrebom fizičke snage, povukao katanac na garaži oštećenog Č. M. i iz nje ukrao više različitih predmeta u vrednosti od 120 hiljada dinara.

Dežurna zamenica pančevačkog OJT je nakon saslušanja N. S. nadležnom sudu predložila da mu odredi pritvor kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo ili ometao istragu uticajem na svedoke.

Sud je N. S. odredio pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŽENA ZAVRŠILA NA OPERACIJI I TRANSPLANTACIJI KOŽE: Saslušani kozmetičar i lekar opšte prakse, osumnjičeni za pogrešno lečenje