OTELI MLADIĆA I TRAŽILI 200.000 EVRA OD OCA: Filmska akcija policije u Novom Sadu - otmičari uhapšeni, oglasio se ministar

Z. U.

05. 02. 2023. u 15:15

BRZOM i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, rasvetljena je otmica osamnaestogodišnjeg mladića i uhapšena četvorica osumnjičenih za ovo krivično delo.

ОТЕЛИ МЛАДИЋА И ТРАЖИЛИ 200.000 ЕВРА ОД ОЦА: Филмска акција полиције у Новом Саду - отмичари ухапшени, огласио се министар

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Jutros, oko 3.30, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina.

Posle intenzivne potrage na području grada, policija je, na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (2003), S. B. Đ. (2003),  G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka.                       

M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Osumnjičeni maloletnik će biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.     

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i  istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

- Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnost koji bi, na bilo koji način, mogli da ugroze bezbednost građana. Da za kriminalce u našoj zemlji nema mesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje - poručio je ministar Gašić.

BONUS VIDEO: ŠTA SE DESILO POSLE KRVOPROLIĆA KOD SOMBORA - Policija migrante premestila u prihvatni centar

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao