BAHATI VOZAČ UDARAO U PARKIRANE AUTOMOBILE: Incident u Surdulici - Vozač "mercedesa" uhapšen, pa pušten, sledi krivična prijava (Video)

J. S.

13. 01. 2023. u 10:21

U SURDULICI se još prepričava događaj od 10. januara, kada je u saobraćajnoj nezgodi povređen lakše jedan pešak, a tri automobila koja su bila parkirana na trotoaru oštećena. Vozač je pritvoren, pa pušten.

БАХАТИ ВОЗАЧ УДАРАО У ПАРКИРАНЕ АУТОМОБИЛЕ: Инцидент у Сурдулици - Возач мерцедеса ухапшен, па пуштен, следи кривична пријава (Видео)

Foto: D. Risitć

Na snimku iz lokalnog marketa vidi se bahata vožnja i kako neprimerenom brzinom automobil udara u parkirani auto, a onda se dešava "domino efekat" kada bivaju udarena još dva automobila. Jedan pešak je zadobio lakše povrede. 

Ovaj događaj uznemirio je Surduličane koji poznaju vozača automobila i koji tvrde da mu ovo nije prvi prekršaj. Kažu da su svi u šoku zbog najnovijeg događaja, a dodatno ih brine navodna neadekvatna rekacija policije.

U Policijskoj upravi u Vranju "Novostima" je potvrđeno da se dogodila saobraćajna nezgoda, oko podneva 10. januara u ulici Surduličkih mučenika.

Prema njihovim navodima vozač "mercedesa" je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom i udario u jedno parkirano vozilo koje je pomeranjem udarilo drugo, a drugo u treće. Povređen je lakše i jedan pešak.

Obavljen je uviđaj i obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Nezvanično, protiv vozača biće podneta krivična prijava. Ono što brine je što mu ovo nije prvi prekršaj, jer Surduličani prepričavaju kako mu je već jednom oduzimana dozvola.

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!