(UZNEMIRUJUĆE) AUTOMOBILOM POKOSIO ŽENU NA PEŠAČKOM PRELAZU: Snimak saobraćajne nesreće u Ćićevcu, žena podlegla povredama u bolnici (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2022. u 21:46

OD posledica povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 19.30 u centru Ćićevca, noćas je u kruševačkoj Opštoj bolnici preminula V. S. stara 76 godina

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) АУТОМОБИЛОМ ПОКОСИО ЖЕНУ НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ: Снимак саобраћајне несреће у Ћићевцу, жена подлегла повредама у болници (ВИДЕО)

Foto: Printksrin Tviter

Na nju je, dok se nalazila na pešačkom prelazu, naleteo putnički automobil „reno laguna“. Vozaču M.M. iz okolnog mesta je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo „teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja,, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Alkotstiranjem je ustanovljeno da je M.M. upravljao vozilom sa 0,57 promila u krvi.

- On se sumnjiči da je oko 19,30 časova na pešačkom prelazu u Ćićevcu svojim vozilom ,,reno laguna,, oborio sedamdesetosmogodišnju ženu pešaka i naneo joj tešle telesne povrede-potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kruševcu.

Teško povređena žena hitnim kolima je brzo dovezena u Kruševac, ali je usled teških povreda preminula u toku noći.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)