"BOL I TUGA, NE ŽELIM NIKOME DA DOŽIVI OVO": Stric Ivane čije je telo pronađeno u stanu u Mirijevu - "Porodica strepi, čekamo analize"

Novosti online

26. 12. 2022. u 14:03

"OBDUKCIJA je u toku, čekamo da nam jave kada ćemo moći da preuzmemo telo. Hiljadu verzija će biti, i zlonamernih i dobronamernih, ali činjenica je jedna a to je da naše Ivane više nema", priča drhtavim glasom Miodrag K., stric studentkinje Ivane K. (26) čije je telo pronađeno pre tri dana u iznajmljenom stanu na Mirijevu.

БОЛ И ТУГА, НЕ ЖЕЛИМ НИКОМЕ ДА ДОЖИВИ ОВО: Стриц Иване чије је тело пронађено у стану у Миријеву - Породица стрепи, чекамо анализе

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Fejsbuk

Kako stric nesrećne devojke priča, čekaju poziv inspektora sudske medicine koji će im javiti kada će telo biti spremno za preuzimanje, piše Blic.

- Cela porodica strepi, čekamo analize. Kako je nama, to sam Bog zna. I dalje ne možemo da dođemo sebi - priča on.

Kako kaže, nesrećna devojka će biti sahranjena u Lovćencu gde je i rođena.

- Živeli smo zajedno u porodičnoj kući. Ona se u Lovćencu rodila, odrasla i najlepše godine detinjstva provela sa svojim prijateljima. Njeni roditelji žive ovde, cela porodica je tu - sa bolom u glasu dodaje Miodrag K.

Napominje da oni ne znaju uzrok smrti i da ne žele da nagađaju, već da će sačekati analize na osnovu kojih će otkriti kako je njihova Ivana izgubila život.

- Velika bol i tuga. Ne želim da nikada doživite ovo - skrhan stric nije želeo dalje da komentariše.

Podsetimo, smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine, a nesrećna devojka navodno je pronađena sa podignutom bluzom i raskopčanim pantalonama, dok su na vratu bili vidljivi podlivi.

Telo je odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

- Inspektori su u stanu devojke uzimali tragove, proverava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odneto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja - objašnjava izvor.

Danas je objavljena i informacija da braća nesrećne devojke nisu razvalila vrata, kako se u prvi mah mislilo, već da su sestru ugledali kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, a da su potom pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

Tužilac je naložio obdukciju koja bi danas tokom dana trebalo da bude gotova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZADRŽAN NA TREŽNJENJU: Pijani Zaječarac sleteo u kanal i dobio prekršajnu prijavu