U POSEBNOM odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sinoć su saslušani Milan I. (33) i Miloš K. (35), zbog sumnje da su sa još jednim za sada nepoznatim policijskim službenikom, 28. septembra ove godine zloupotrebili svoj službeni položaj inspektora Odeljenja za borbu protiv droga Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i sebi pribavili korist, kao i jer su pretukli dvojicu mladića i naneli im teške telesne povrede.

Komentari (2)

Dane

26.10.2022. 10:17

I pritvor produžavati dok se postupak pravosnažno ne okonča. Inspektori za borbu protiv droga iznajmljuju nargile te premlaćuju i prete. To je do skoro bilo samo u holivudskim filmovima.

buki

26.10.2022. 11:39

Da mnogi policajci nisu u isto vreme i kriminalci, u Srbiji kriminala ne bi ni bilo. U svakom manjem i većem mestu Srbije, deca već znaju krimose koje štiti policija i beže od njih čim se negde pojave. Na žalost, i mi odrasli moramo tako da se ponašamo, jer ako su baš to jutro ustali na levu nogu, prebiće nas ni za šta, a naša ev. prijava će doživotno čamiti u policijskim fiokama. Nekako smo naučili da živimo bojeći se i ovna i govna i prihvatili to kao surovu sudbinu.