KAKO "Novosti" saznaju uhapšen je jedan od počinilaca teške krađe na kontaktnoj mreži brze pruge Beogrda-Novi Sad. Priznao je čak devet krivičnih dela.

Komentari (13)

MICGCGCGCCGLO

15.10.2022. 07:35

Ništa od toga, kao i do sada, kada se pojave razni domaći i strani zaštitnici svega i svakoga sudija će ga uz opomenu osloboditi da nebi imao sam problema a mi će mo se izvinjavati kako njemu tako i ostalima zbog ugrožavanja raznoraznih ličnih i kolektivnih prava.

Nefertiti

15.10.2022. 07:52

Naplatiti štetu!!! Zabraniti izlazak iz države dok ne isplati sve. Kada udariš po džepu, nek razmisli da li mu je posao bio unosan.. Dok je u zatvoru, može da bude vrrrrlo koristan društveno.. Ima toliko smeća u ovoj državi koje treba da se pokupi, selektira i reciklira...

Željko

15.10.2022. 13:25

Зар је могуће да починилац овог кривичног дела није узимао у обзир безбедност великог броја путника као и инфраструктуре која је ову Државу коштала стотине милиона евра?! Сад нека добије мин. 10 година затвора за угрожавање живота десетина људи као опомена и пример свима који размишљају да учине слично недело.

Igor

16.10.2022. 13:24

Jel znate gde smo mi od civilizacije? Svetlosnu godinu!!! Ja se divim plemenima u africi i j. americioni što ulove to jedu, mema mobilnih telefona a u Srbiji imaš toliko glupe ljude da se spremni da ubiju stotine ljudi samo da bi zaradili koji dinar. Da, to su teški retardi i nisu vredni života na planeti!!!