OKONČANA TALAČKA KRIZA NA KARABURMI: Pristao da se preda - Policija ušla u automehaničarsku radnju i izvela otmičara (FOTO)

Novosti online

15. 09. 2022. u 18:38

TALAČKA kriza na Karaburmi okončana je posle više od tri sata!

ОКОНЧАНА ТАЛАЧКА КРИЗА НА КАРАБУРМИ: Пристао да се преда - Полиција ушла у аутомеханичарску радњу и извела отмичара (ФОТО)

Foto: Š. M.

Policija je, posle uspešnih pregovora, ušla u automehaničarsku radnju i izvela otmičara.

Stevan J. (26), podsetimo, uzeo je oko 15.30 sati za taoca vlasnika automehaničarske radnje "Boban" u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) kome je zbog moždanog udara jedna strana tela paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

Pregovori policije i otmičara su trajali satima. Na mesto talačke krize stigle su i članovi porodica taoca i nasilnika koji su pokušali da nagovore Stevana da pusti vlasnika radnje.

- Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna