SKALPEL TAOCU POD GRLOM, NOŽ KOD SRCA OTMIČARA? Detalji talačke krize na Paliluli, muškarac preti da će ubiti vlasnika radnje i sebe!

Š. MAROVIĆ

15. 09. 2022. u 17:32

VIŠE OD dva sata traje drama u ulici Vojvode Mitka Krstića na Paliluli.

СКАЛПЕЛ ТАОЦУ ПОД ГРЛОМ, НОЖ КОД СРЦА ОТМИЧАРА? Детаљи талачке кризе на Палилули, мушкарац прети да ће убити власника радње и себе!

Foto: Š. M.

U automehaničarskoj radnji mlađi muškarac drži starijeg kao taoca. Stavio mu je skalpel pod grlo, a sebi nož drži na srcu i preti da će ubuti i njega i sebe.

Kako javlja reporter „Novosti“ sa mesta na kom se dešava drama, muškarac star 26 godina je prijatelj zaposlenog u ovom servisu, a kao taoca drži Slobodana Trifunovića (60), vlasnika servisa. Nezvanično, otmičar je ovde bio čitav dan, navodno je pod dejstvom alkohola, a probleme je pravio i ranije.

- Slobodan drži radnju 40 godina – ispričala je snaja vlasnika radnje. - Navodno je ovaj hteo da se ubije, pa je moj zet skočio da ga spreči i sada ga drži kao taoca.

Žena kaže da je Slobodan od prošle godine udovac i da ima ćerku. Da ne zna šta je motiv za sve što se dešava, da je njen zet pošten radnik.

U toku su pregovori sa otmičarem, oko automehaničarske radnje nalaze se vozila policije i hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna