NOŽEM MU PROBILA PLUĆNO KRILO: Žena u Velikoj Moštanici ranila nevenčanog supruga, komšije kažu – čudni su, često su se svađali

Š. MAROVIĆ

19. 05. 2022. u 10:40

ŽENA L. G. J.(48) iz Mladenovca uhapšena je juče zbog sumnje da je nožem izbola nevenčanog supruga N. M. (44) u Ulici 10. oktobra u Velikoj Moštanici, nadomak Beograda.

НОЖЕМ МУ ПРОБИЛА ПЛУЋНО КРИЛО: Жена у Великој Моштаници ранила невенчаног супруга, комшије кажу – чудни су, често су се свађали

Foto: Privatna arhiva

Incident se dogodio u utorak oko 23.30 u porodičnoj kući, a muškarac je van životne opasnosti.

Kako smo nezvanično saznali, žena je posle kraće rasprave kuhinjskim nožem nasrnula na N. M. i nanela mu teške telesne ozlede. Na mesto incidenta ubrzo je stiglo sanitensko vozilo, a lekari su posle ukazane pomoći ranjenog odveli u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje. Njemu je probušeno plućno krilo, ali je u stabilnom stanju.

- Ovaj par već duže vreme ima problema u kući, a i kao porodica su malo čudni - pričaju komšije. - Često su se svađali, a baš pre nekog vremena je napravio strašnu scenu, ali ne znamo kakvim tačno povodom. Verovatno je sve to u njoj tinjalo, pa je u utorak izgubila živce i odlučila da se obračuna sa njim.

U kući je uhapšena živela sa nevenčanim suprugom, deverom i svekrom. Priča se da ga je nedavno ostavila, a načuli smo da je molio da se pomire, što je ona odbila. L. G. J. je u porodici jedina imala stalna primanja, pa je i zbog toga često bilo sukoba i netrpeljivosti.

PRAVIO SCENE?

KOMŠIJE para iz Velike Moštanice takođe ističu da je N. M. osumnjičenoj stalno pravio nemile scene i obećavao da će se promeniti, ali do toga nikada nije došlo. Zato je ona često napuštala porodični dom i vraćala se u Mladenovac, ali bi nakon molbi supruga uvek popuštala.

Ne znamo kako su se njih dvoje upoznali, ali žena je u ovaj dom došla iz Mladenovca.

Pripadnici MUP po dolasku na mesto incidenta uhapsili su osumnjičenu, a njoj se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)