MUZIČAR OSTAO BEZ BUBREGA, BORE MU SE ZA ŽIVOT: Detalji obračuna ispred kragujevačke kafane - Pevač izbo kolege zbog bakšiša?

Novosti online

15. 05. 2022. u 19:39

MILOŠ S. (39) iz Kragujevca uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije dvojicu muzičara sa kojima je nastupao u lokalu u Kragujevcu.

МУЗИЧАР ОСТАО БЕЗ БУБРЕГА, БОРЕ МУ СЕ ЗА ЖИВОТ: Детаљи обрачуна испред крагујевачке кафане - Певач избо колеге због бакшиша?

Foto: M. L./Privatna arhiva

Pevač je uhapšen je zbog sumnje da je u lokalu u kome je nastupao posle svađe pijan izbo dvojicu kolega (22) i (39) iz benda i teško ih povredio! Stravični incident dogodio se u subotu u jednom poznatom lokalu, a pevač se tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice.

- Miloš S. počeo je da se u kafani svađa sa svojim kolegama, a onda i da nasrće na njih. U jednom momentu je izašao napolje, a oni su krenuli za njim - priča izvor. - On je iz automobila izvadio nož čije je sečivo veće od 12 santimetara i počeo besomučno da ubada kolege. Jednog od muškaraca ubo je u bubreg, dok je drugog izbo po leđima, a navodno ga je posekao i po grudima.

Motiv napada za sada nije poznat, ali se spekuliše da je reč o svađi oko bakšiša.

- Navodno, muzičari su se posvađali sa Milošem oko bakšiša, jer je on insistirao da zadrži veći deo novca za sebe - kaže izvor.

Kako objašnjava, okupljeni gosti pokušali su da pomognu povređenima.

- Nastala je prava gungula, ljudi su pokušavali da obuzdaju Miloša S. i pozvali su policiju i lekare. Kada je patrola stigla jedva su uspeli da uhapse pomahnitalog pevača i smeste ga u kola - kaže izvor i dodaje da je scena na mestu napada bila jeziva. - Krvi je bilo na sve strane, jadni momci su bili unakaženi.

Pijan napao i policajca

Međutim, drama se nastavila i kada je Miloš S. priveden.

- Pošto je bio u alkoholisanom stanju policija ga je odvezla na pregled u Klinički centar u Kragujevcu. On je i tamo nastavio da pravi haos, a onda se i dosetio da pobegne i to sa sve lisicama na rukama. Prilikom pokušaja bekstva policajac koji ga je sprečavao lakše je povređen jer je Miloš S. nasrnuo na njega - navodi sagovornik.

Foto: Facebook

Kako pričaju poznanici uhapšenog, svi su šokirani jezivim incidentom.

- Miloš je poznat kao miran mladić, nikada pre nije imao ovakav ispad. On je godinama svirao u jednom poznatom lokalu, a radio je i u jednoj kragujevačkoj firmi. Uvek je pevao tužne ljubavne pesme i to je nekako bio njegov zaštitni znak. Ne znamo šta mu je bilo da ovako nešto uradi - rekao je prijatelj uhapšenog.

Viši javni tužilac Nebojša Veljković potvrdio je da je osumnjičenom Milošu S. određeno zadržavanje do 48 sati, te da će biti ispitan u ovom tužilaštvu.

Lekari se bore za život povređenog muzičara

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od povređenih muzičara operisan je u KC Kragujevac i izvađen mu je bubreg.

- Povređeni mladić je pretrpeo teške povrede, izvađen mu je bubreg i lekari se bore za njegov život. Obojica kolega pomahnitalog pevača zadobili su teške povrede - rekao je izvor.

BONUS VIDEO - UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024