IZBODEN NIŠKI BIZNISMEN: Napadu u Nišu prethodile telefonske pretnje, navodno uznemiravao nepoznatu devojku?

J. ĆOSIN

24. 04. 2022. u 21:40

UGLEDNI niški biznismen Igor S. (44) napadnut je nožem u svom dvorištu u niškom naselju Brzi Brod i tom prilikom je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je zbrinut u bolnici.

ИЗБОДЕН НИШКИ БИЗНИСМЕН: Нападу у Нишу претходиле телефонске претње, наводно узнемиравао непознату девојку?

Foto: D.Alihodžić

Prema njegovim tvrdnjama, napao ga je nepoznati mladić koji ga je optužio da uznemirava njegovu devojku. I.S. objašnjava da je 22. aprila najpre primio više pretećih telefonskih poziva i od devojke i od mladića, nakon čega su mu oboje upali u dvorište.

- Pozivali su me telefonom i pretili mi da će „da me nabodu“. Nije mi bilo jasno zbog čega su se okomili na mene, naročito zato što to nije bio prvi put da dobijam pozive slične sadržine. Pre tri meseca ta devojka mi je telefonirala sa skrivenog broja i uznemiravala me što sam prijavio policiji. Tog dana oko 19 sati su mi uleteli u dvorište, momak je vikao: Zašto zoveš moju devojku ? Zatim je izvadio nož i zaleteo se na mene, udario me je uglavu, i posekao po rukama dok sam se branio - priča ovaj Nišlija.

Od udaraca se, dodaje, onesvestio i pao i tada je iščašio rame.

- Srećom da se tu zatekao jedan prijatelj koji ga je sprečio da me povredi još teže. Nakon što sam pao, njih dvoje su pobegli. Moji radnici su pozvali Hitnu pomoć, bio sam na snimanju, primao infuziju, ustanovili su da sam zadobio tešku telesnu povredu – priča ovaj Nišlija.

Objašnjava da ne zna zbog čega je napadnut, te da se oseća veoma neprijatno zbog ovog incidenta.

BONUS VIDEO - Akcija hapšenja osumnjičenog za ubistvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)