MIRO ČULJKOVIĆ VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Ranjeni šef obezbeđenja "Stefan Brauna" dao iskaz u policiji

Novosti onlajn

25. 03. 2022. u 13:13

MIRO Čuljković, šef obezbeđenja kluba "Stefan Braun" koji je teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila pre devet dana, je van životne opasnosti i dao je izjavu u policiji.

МИРО ЧУЉКОВИЋ ВАН ЖИВОТНЕ ОПАСНОСТИ: Рањени шеф обезбеђења Стефан Брауна дао исказ у полицији

Foto: Printskrin

- Miro je van životne opasnosti, dao je izjavu u policiji, a za njegovim pucačem je raspisana poternica - rekla je osoba iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, od pucnjave u beogradskom klubu "Stefan Braun", prilikom koje je izrešetan Miro Čuljković (41), šef obezbeđenja pomenute diskoteke, prošlo je devet dana, a za njegovim napadačem se i dalje traga.

Ovo su detalji o napadaču

Potraga je raspisana za muškarcem o kojem su za javnost poznate tri stvari, a to su da ima 25 godina, nižeg je rasta i da je u trenutku pucnjave bio obučen u crnu majicu kratkih rukava.

Muškarac za kojim se traga je te noći u klubu bio u društvu još trojice muškaraca i jednom ženskom osobom i došao je u sukob sa obezbeđenjem zbog devojke. Na mestu pucnjave nađeno je osam čaura kalibra 7,65 milimetara.

Miru pomogao kolega

Nakon ranjavanja, Mira je drugi radnik obezbeđenja prevezao u Urgentni centar, a u toj bolnici se pojavio i B. T. koji je rekao da je bio u klubu u vreme pucnjave i da mu je potrebna lekarska pomoć. On je, kako saznajemo, u Urgentni ušao sa krvavom majicom, a kako se navodi, imao je i čeono nagnječenje.

Inače, Miro je pogođen u grudi, stomak i butinu.

U međuvremenu Viši sud u Beogradu, na predlog tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana Slavoljubu T. i Nikoli S. koji se sumnjiče da učestvovali u pokušaju ubistva Mira Čuljkovića, šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun".

Sud nije prihvatio predlog da pritvor bude određen i Milici D., koja se sumnjiči da ih je odvezla sa lica mesta i pomogla im da pokušaju da se sakriju od policije.

Dvojici određen pritvor

Podsetimo, svi troje su saslušani i oni su negirali izvršenje krivičnog dela.

Oni su, kako se navodi, negirali da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je teško ranjen Miro Č. Milica D., kojoj se stavlja na teret pomoć učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, izjavila je da im nije pomagala da pobegnu sa lica mesta i pokušaju da se sakriju.

Dvojici osumnjičenih određen je pritvor do 30 dana, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti.

Inače, prošle nedelje Viši sud u Beogradu naložio je raspisivanje poternice za A. Š. i S. V., osumnjičenima za učešće u obračunu u pokušaju ubistva Čuljkovića.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije