POTERNICA ZA DVOJICOM ZBOG PUCNJAVE U KLUBU "STEFAN BRAUN": Osumnjičeni za učešće u obračunu u pokušaju ubistva radnika obezbeđenja

Tanjug

18. 03. 2022. u 11:58

VIŠI sud u Beogradu naložio je raspisivanje poternice za A. Š. i Stefanom V., osumnjičenima za učešće u obračunu u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun" M. Č. (41), u noći između ponedeljka i utorka.

ПОТЕРНИЦА ЗА ДВОЈИЦОМ ЗБОГ ПУЦЊАВЕ У КЛУБУ СТЕФАН БРАУН: Осумњичени за учешће у обрачуну у покушају убиства радника обезбеђења

Foto: Z. Jovanović

Sud im je takođe odredio pritvor iz svih zakonskih razloga - opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti, rekla je Tanjugu portparolka suda Tatjana Matić.

Drugoj dvojici osumnjičenih za učešće u ovom obračunu S. T. (42) i N. S. (25), koji su uhapšeni sutradan, određen je pritvor do 30 dana, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti.

M. D. (28), koja se tereti zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičene odvezla i krila nakon pucnjave, puštena je da se brani sa slobode uz meru zabrane napuštanja boravišta.

Četvorica muškaraca se terete da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Prema nezvaničnim informacijama, M. D. je napravila incident u klubu, zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.

A. Š. je, nezvanično, ispalio hice u M. Č.

BONUS VIDEO - PUCNjAVA U NOVOM SADU: Hici na Detelinari, ranjen muškarac

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)