KAJE SE ZBOG SUKOBA NA PARKINGU: Novak R. (20), unuk Zorana Karića saslušan juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu

N. B.

23. 01. 2022. u 07:53

NOVAK R. (20), unuk Zorana Karića, najmlađeg brata Bogoljuba Karića, priznao je juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je naneo lake telesne povrede svom komšiji Serđi K., sa kojim se prethodno posvađao oko parkiranja vozila.

КАЈЕ СЕ ЗБОГ СУКОБА НА ПАРКИНГУ: Новак Р. (20), унук Зорана Карића саслушан јуче у Првом основном тужилаштву у Београду

Foto: Printskrin

Prema krivičnoj prijavi Novak R. je u jutarnjim satima pre dva dana najpre francuskim ključem udarao po ogradi dvorišta kuće oštećenog, da bi zatim razbio staklo na njegovom vozilu. Kada je Serđo izašao iz kuće ponovo su se posvađali, pa je, kako se dalje navodi, Novak R. iz džepa izvadio britvu kojom je zamahnuo nekoliko puta prema Serđu K. Tom prilikom tvrdi se da mu je naneo rasekotine na levoj nadlatkici i desnoj natkolenici. Sve ovo događalo se u Drinićkoj ulici na Senjaku.

- Žao mi je i kajem se zbog svega - izjavio je osumnjičeni, kojem se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Kako je navedeno u saopštenju Prvog tužilaštva, povod za ovaj incident je višegodišnji problem oko parking-mesta na kojem je S. K. parkirao svoje vozilo, odnosno ispred garaže Novaka R., što je nastavio da čini i posle više upozorenja.

Nakon saslušanja Novaka R. tužilaštvo nije predložilo da mu se odredi pritvor, imajući u vidu njegovo priznanje, i da je neosuđivan. Sudu je predloženo da mu se izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komunikacije sa oštećenim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)