ON NE MOŽE LJUDSKI NI DA SE POMOKRI: Supruga Nišlije osumnjičenog za pedofiliju tvrdi da neko hoće da mu napakosti

J. Ć.

12. 11. 2021. u 20:37

MOJ muž je optužen da je maltretirao dve devojčice. Ali, to nema veze s istinom. Mi nemamo porod i on mnogo voli decu. On je čovek bez obe noge, a uz to je i dijabetičar. Pa, on ni sa mnom nije imao odnos tolike godine, a kamoli da dira devojčice. On ne može ljudski ni da se pomokri, a kamoli da radi to za šta ga optužuju. Neko hoće da mu napakosti. U braku smo 42 godine, nikad nekoj ženi nije rekao nijednu ružnu reč - kaže M. M., supruga D. M. (63) iz niškog sela Čamurlije, koji je uhapšen zbog sumnje da je, u svojoj kući, obljubio dve devojčice od 13 i 14 godina.

ОН НЕ МОЖЕ ЉУДСКИ НИ ДА СЕ ПОМОКРИ: Супруга Нишлије осумњиченог за педофилију тврди да неко хоће да му напакости

M. M. i D. M. / Foto J. Ć.

On se, navodno, predstavljao kao vidovnjak, pa su mu roditelji dovodili decu da im skida crnu magiju. D. M. je navodno zloupotrebio njihovo poverenje i pretnjama uspevao da obljubi decu.

Meštani Čamurlija su u šoku zbog vesti da je njihovom komšiji Viši sud u Nišu odredio zadržavanje dok traje istraga. On se takođe sumnjiči i da je ovog meseca telefonom pozivao maloletnicu iz istog sela i predlagao joj da imaju seksualne odnose.

- Ma kakav vidovnjak. Mi smo vernici i ne bavimo se nikakvom magijom - kaže supruga osumnjičenog. - Niti je on bilo kakve poruke slao. Ne znam ko su te dve devojčice. Za jednu od njih znam da se čuo telefonom. On je rekao nešto kao "mače, da li ima nekog starijeg", tako nešto. Posle se javio njen otac, napsovao ga, ali ne znam zašto. I to je sve što znam. Komšije ne mogu da veruju šta se događa u njihovom selu, a oni koji bolje poznaju D. M. kažu da je normalan, dobar čovek, nažalost nije imao dece i prosto im je neverovatno da se tako nešto dogodilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Evo šta je rekao u tužilaštvu posle hapšenja zbog kupovine droge