TEŠKA KRAĐA U NEGOTINU: Nišlija ukrao tri lovačke puške i municiju

S.M.Jovanović

31. 10. 2021. u 13:27

NEGOTINSKA policija uhapsila je Nišliju T.Đ. (62) kojeg terete da je u okolini Negotina ukrao veću količinu municije i tri lovačke puške.

ТЕШКА КРАЂА У НЕГОТИНУ: Нишлија украо три ловачке пушке и муницију

Foto: S.M.J.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu brzom i efikasnom akcijom uhapsili  su T.Đ. iz Niša koga tereta za tešku krađu i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ovaj muškarac je u subotu obio prozor kuće pedesetogodišnjeg muškarca iz okoline Negotina, ušao u kuću i obio  metalni orman za oružje iz koga je ukrao tri lovačke puške i veću količinu municije.


Policija je kod osumnjičenog pronašla puške i municiju, koje će biti vraćene vlasniku.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilašva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijave, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina