SVEDOČENJE FILIPA GOLUBOVIĆA: Nisu me kidnapovali, nego me sklonili u Borču iz jednog razloga

Z. U.

16. 09. 2021. u 15:05

MILOŠ Golubović je moj rođak, a Filipa Cvetanovića poznajem pet godina. Oni mene nisu oteli, nego su me sklonili u jedan stan u Borči, kako me neki ljudi, koji smatraju da im dugujem novac, ne bi pronašli, dok se ne reši situacija. Nije bilo nikakvog kidnapovanja.

СВЕДОЧЕЊЕ ФИЛИПА ГОЛУБОВИЋА: Нису ме киднаповали, него ме склонили у Борчу из једног разлога

Foto MUP

Ovako je juče, kako saznaju "Novosti", u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu svedočio Filip Golubović, za čije kidnapovanje su osumnjičeni Miloš Golubović, Aleksandar Jovanović i Filip Cvetanović. Žrtva je, navodno, ispričala i da ga niko nije tukao, niti ugrožavao na bilo koji način.

- U tom stanu u Borči proveo sam tri i po dana, a okrivljeni su mene tamo sakrili od onih kojima sam dugovao novac - ispričao je, pored ostalog, Filip Golubović. - Ja sam tražio od njih da mi nađu neko mesto gde mogu da se sklonim. Bio sam sam, a i oni su dolazili i obilazili me. Na vratima je uvek bio ključ u bravi i mogao sam da izađem. Izlazio sam povremeno da popušim cigaretu.

Na kraju je zamolio tužioca da pusti okrivljene na slobodu, jer je jednom od njih supruga pred porođajem, a odbio je i da se pridruži gonjenju.

- Posle svedočenja navodne žrtve mogu da kažem da ne postoji krivično delo - kaže advokat Aleksandar Šćekić, branilac Miloša Golubovića. - Otmice nije bilo. Očekujem da se okrivljeni puste da se brane sa slobode. Po svemu sudeći, kidnapovanja nije ni bilo, što je oštećeni detaljno i objasnio.

Beranac Filip Golubović, prema tužilačkom rešenju o pokretanju istrage, otet je 21. avgusta ove godine u Novom Beogradu. Policija ga je pronašla četiri dana kasnije u Borči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!