ŠOKANTAN OBRT! Snimak mladića koji tuče devojku razbesneo Srbiju - ona dobila krivičnu prijavu! (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2021. u 12:51

JEZIV snimak na kome se vidi kako muškarac brutalno prebija ženu na Novom Beogradu, nakon čega ona ostaje nepomično da leži neko vreme na trotoaru, izazvao je šok u javnosti, ali sada su se pojavili novi takođe šokantni detalji šta se dogodilo posle cele ove užasne scene.

ШОКАНТАН ОБРТ! Снимак младића који туче девојку разбеснео Србију - она добила кривичну пријаву! (ВИДЕО)

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Kako se nezvanično saznaje, na kraju je žena dobila krivičnu prijavu, muškarac prvo prekršajnu, a sada će se utvrditi i na koji način će se još teretiti nasilnik.

Kako se saznaje, policija je izašla na teren po prijavi da se svađaju muškarac i žena na ulici. Kada su došli, njih dvoje su se tukli međusobno i bili su pod dejstvom alkohola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Policija ih je odvela na trežnjenje od 12 sati, oboje su bili pod dejstvom alkohola, a kako se nezvanično saznaje, žena je u policiji pravila probleme i protiv nje je podneta krivična prijava zbog ometanja službnenog lica u vršenju službene dužnosti.

Protiv muškarca je podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Međutim nakon objave snimka na kome se vidi kako nasilnik brutalno prebija ženu, dežurni tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da prikupi potrebna obaveštenja i utvrdi šta se tačno dogodilo tog dana, nakon čega će biti doneta odluka kako će se osumnjičeni muškarac teretiti - da li za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici ili neko drugo krivično delo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)