VEĆ od leta građani će moći da na svoju porodičnu kuću ili zgradu ugrade solarne panele i time smanje troškove na svom računu za električnu energiju.

Komentari (6)

Nebojša

15.04.2021. 19:19

Mihajlovicka lupeta da zveci kosmos recenicom da 10% ce biti iz panela. Pa ne moze da bude jer je zakon takav da je neisplativo potpuno. Ako i kreditiraju panele za 5 godina ce kao i Nemci koji su radili isto dobili takse koje ce i Srbija uvesti. Zena apaolutno nema pojma ni o jednom poslu koji radi i to odgovorno tvrdim i s njom bih uvek na TV ili bilo kakav duel na temu znanja. Ona je bruka ove vlade

Soko

15.04.2021. 19:37

Gospođo Mihajlović lepo vi to kažete al' već u startu naglašavate koji troškovi nas očekuju ako se odlučimo na solarne panele.Očito da će se tu debelo ugraditi projektanti,davaoci saglasnosti,izvođači, radova pa još koješta dok se ne završi i nestupi u funkciju.Naravno i to neće po običaju ići bez godišnjih poreza na posedovanje panela.

Anika

15.04.2021. 22:56

Ovo je smejurija- nigde u EU se ne prave i ne mpodnose “ststički projekti” da bibse na krov ili na bilo koje drugo mesto mogli da nameste paneli za sunčanu energiju! Samo da nam dižu pare pa zato kod nas nikad ništa ni ne može u ekološkom smislu da se postigne!

Fric

16.04.2021. 16:56

@Anika - Na osnovu cega dajete komentar ako ne poznajete situaciju u EU. Ne poznajem ni ja ali zivim u Nemackoj, imam kucu i solarne panele. Naravno da sam morao da platim da mi se uradi statika jer se povecava tezina krova a i zbog uticaja vetra. To nije sve ali nebih hteo da duzim.