INVESTITORKA nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu, na Kopaoniku, najavila je krajem oktobra njegovo rušenje, a trebalo joj je samo nekoliko dana da se "predomisli" i počne da ga adaptira.

dusan

27.11.2020. 10:17

Pa ova zida li zida. Svi lazu da ce se srušiti. Pa koje jači od Zakona i države. na 1 km žandarmerija i policija. Svi ćute i gledaju najveću državnu nezakonitost. Možda se zna ko stoji . Pa nije on jači od Zakona i Države. Tužilaštvo ništa i ništa. U Nemačkoj bi ove vodili koji grade u Psihijatriju da provere da li su normalni, da ih leče i da im naplate sve rušenje i ovu nezakonitost.

Rašo

27.11.2020. 15:13

Сад ће то св бити решено у склопу борбе против мафије, криминал нала и корупције!

Strašno sam ljut

27.11.2020. 15:56

Neverovatno! Političarima, od opštinara pa do onih na vrhu, puna usta tobože borbe protiv korupcije. Ako je tako, zašto ne hapsite ovu "investitorku" koja čak ni ne može da dokaže čije pare koristi, svoje sigurno ne, za gradnju ove skalamerije, rušenje i ponovno podizanje? Preko nje niko iz policije i tužilaštva očito ne želi da kroz ozbilju istragu i hapšenja sazna ko je moćniji od države i ko stoji iza nje i izdavanje potrebnih "dozvola" -od vojske pa do Skijališta Srbije, opštine itd. I ko to ne sme da pokrtene policiju da nazad radi svoj posao i po čijem nalogu? Dosta nam je priče, počnite da radite SVOJ POSAO za koji vas je srpski narod izabrao!