LAKŠI i komforniji onlajn način kupovine može da se završi sa problemom za potrošača. Dešava se da naručena veš-mašina ili neki drugi proizvod većih dimenzija, za koji kupac očekuje da će mu stići do stana na višem spratu, bude isporučen ispred zgrade.

Komentari (7)

Jovana

11.08.2020. 08:58

Nije istina da starijama donese robu do vrata. Laz. Kada je mojoj majci stigla posiljka i kurir trazio da izadje van zgrade, lepo mu je objasnila da ne moze da nije pokretna. To sto je bio neljubazan je znak koga zaposljavaju ali dobro. Svakako pismo njje preuzela jer njje bila u mogućnosti da uzme.

Ana

11.08.2020. 09:23

Ove kurirske službe su jedna katastrofa. Pošto je nastupilo vreme korone, njihov obim posla se povećao, a oni to iskorišćavaju da u ovakvoj situaciji zarade što više. Angažovala sam ih da mi donesu kljuc od tačke A do tačke B, rekli su danas za sutra, sutra vam stiže. Ključ nam je stigao tek za 6 dana. Samo primaju narudžbenice, a ne stižu da ih odrade. Da su rekli Ne možemo, ne stižemo , mi bismo se snašli na drugi način. Kada ih pozoveš da se žališ, nema šanse da ih dobiješ, a ako ih i dobiješ javljaju se agenti koji nemaju pojma o slučaju i prebacuju odgovornost jedni na druge. Ok, lepo od njih što žele da zaštite svoje radnike, ali kakav je to način da obmanjuju ljude. Pohrlili da zarade na ovakvoj situaciji. Šta je pohlepa i neljudskost...

mika

11.08.2020. 09:34

Nije tačno to što tvrde. Osim Postekspresa, nijedna kurirska služba u zgradama ne ispručuje do stana pošiljke, već ispred zgrade. Dexpress je nekada isporučivao, a već dugo to ne čini po zgradama. Možda to zavisi od kurira, ne želim da okrivljujem cele službe. Druge službe nikada ni nisu isporučivale, već moraš da ih juriš po ulici. Sada je svima korona lep razlog da ne rade svoj posao. Bezobrazluk i bahatost na nivou. Meni je jedan kurir rekao da ako ne izađem ispred zgrade, neće da mi isporuči pošiljku i zalupio mi slušalicu. Moja komšika, koja je penzioner i jedva se kreće, a bila sama kod kuće, morala je da izađe ispred zgrade za pošiljku koja joj je bila važna, da se ne bi vratila. Sramota.

Nnataša

11.08.2020. 09:37

A zato su usluge poskupeli, troduplo. O bahatosti kurira nećemo ni da pričamo.Videli da su sada neophodni i može im se.Konkurencije nema da bi se poboljšao kvalitet.

Rastko

11.08.2020. 10:19

NE samo to nego vise ne nose vece pakete od pakla cigareta ili kutija cipele, OSILILO SE TO u svemu lopovsko udruzenje ali i dakako i naravno na osnovu ZAKONA o pruzanju PTT usluga usluzio ih bog sve od reda moderne lopine.