PROCREDIT BANKA: Jedan "klik" menja sve

Promo

24. 07. 2020. u 14:30

VREME pandemije pokazalo je da i u novim okolnostima život teče dalje, pa i da se brzo prilagođavamo svemu što novo doba podrazumeva – manje kontakata i više socijalne distanciranosti.

PROCREDIT БАНКА: Један клик мења све

Promo

Iako nas je fizički udaljila, pandemija nije uticala na jednu bitnu činjenicu – a to su naše obaveze. Bez obzira na velike promene koje smo prolazili i prolazimo i dalje, računi se ipak moraju platiti, a pomisao na dolazak u banku pod ovim okolnostima kod mnogih će stvoriti nelagodu.

Nije da smo ranije, srećni i raširenih ruku, hitali banci i bankarskim službenicima, ali je sada taj susret poprimio dozu opasnosti po naše zdravlje. Dugi redovi, kijanje, nepoštovanje razmaka od dva metra, kašljanje... učiniće da ozbiljno razmislimo vredi li kročiti u zatvoren prostor banke... Ali koja je alternativa? Za neke već uveliko poznata, za druge opcija koja se sve češće prihvata kao najadekvatnija, što cenovno što zdravstveno. Alternativa zvana "digitalno bankarstvo" uz koje su vam bankarski poslovi uvek dostupni - "na klik".

Danas, u ProCredit banci, pomoću "klika" možete iz udobnosti svoga doma aktivirati uslugu beskontaktnog plaćanja, zaobići gužvu i sačuvati zdravlje. Ako još uvek niste "kliknuli" dovoljno je da kroz jedan video-poziv putem telefona, tableta ili računara, otvorite račun. A nakon toga, baš kao i ostali kojima "klik" već desio, uverićete se da nema ničeg lakšeg, sigurnijeg, pouzdanijeg i boljeg od transakcija koje obavimo sami, najčešće na svom telefonu.

Promo

 

Za korisnike iPhone uređaja, sreća je još veća, jer imate mogućnost da isprobate i Apple Pay, sigurno i beskontaktno plaćanje putem mobilnih uređaja kompanije Apple. A ova usluga je moguća u ProCredit banci, jedinoj nemačkoj banci na domaćem tržištu. I dostupna je svima koji imaju račun u ProCredit banci. Dovoljno je povezati svoju Mastercard karticu sa Wallet aplikacijom na iPhone uređaju i uz poseban nivo bezbednosti uživati u onlajn kupovini, ili u kupovini prilikom koje račun platite – telefonom.

Dakle, jedan "klik" menja sve: menja cupkanje u redovima za ugodnu fotelju, protraćeno za pametno potrošeno vreme, glavobolju za duševni mir i miran san. Ipak, nemojte ni da "klikćete" uzalud. Izaberite ProCredit – gde, sve poslove sa bankom možete obaviti uživajući u komforu svog doma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)