MALI NA PITANJE "NOVOSTI": Ministar otkrio kada će se videti prvi obrisi radova na budućem kompleksu EKSPO 2027

Novosti online

21. 01. 2024. u 13:49

MINISTAR finansija Siniša Mali obišao je gradilište budućeg kompleksa u kome će biti održana specijalizovana izložba EKSPO 2027.

МАЛИ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Министар открио када ће се видети први обриси радова на будућем комплексу ЕКСПО 2027

Foto: M. Kolašinac

Tom prilikom, Mali je rekao, odgovarajući na pitanje "Novosti", da će se obrisi radova videti već do kraja ove godine, te da na projektu radi hiljade radnika.

- Danas radnici nisu tu jer temperatura nije odgovarajuća. Ogromna je površina ovde koja treba da bude pokrivena građevinama. Sa novom građevisnkom sezonom krećemo sa izgradnjom iznad zemlje, nacionalnig stadiona, pa EKSPO, za desetak 15 dana gradimo šipove, i za stanove će do kraja godine biti vidljivi obrisi. Planovi su precizni, mala je margina za greške i moramo svi da budemo posvećeni ovome - kazao je Mali.

Ministar je rekao da za sada imamo dovoljno radne snage, zajedno sa domaćim i radnicima iz Kine.

- Mislim da smo angažovali sve što imamo. Mi gradimo samo za Beograd velike projekte, ali gradi se i po celoj Srbiji, auto-putevi, brze pruge... Ne možemo kamen da nađemo, ali kada pogledate sve projekte imate nedostatak kamena, ali rešićemo i to. Ne možete ovako veliki prjekat da uradite bez problema. Ja sam ponosan na sve, i nema razloga da do kraja 20206. ne predamo ključeve paviljona učesnicima EKSPA- kazao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)