MOMIROVIĆ: Kupovinom proizvoda sa oznakom "Bolja cena" građani mogu da uštede i nekoliko hiljada dinara

Novosti Onlajn

04. 10. 2023. u 10:26

REZULTATI akcije "Bolja cena" su ohrabrujući, građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što je omogućilo porodicama da ostvare značajne uštede od nekoliko hiljada dinara u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović tokom današnjeg obilaska maloprodajnog objekta „Aman“ u Batajnici.

МОМИРОВИЋ: Куповином производа са ознаком Боља цена грађани могу да уштеде и неколико хиљада динара

Foto: MINISTARSTVO UNUTRAŠNjE I SPOLjNE TRGOVINE

- Ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša borba za bolji standard građana, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade. 'Bolja cena' je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca i njen osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda. Sarađivali smo sa mnogim trgovcima i proizvođačima kako bismo osigurali da proizvodi sa sniženim cenama budu lako dostupni širom zemlje. Takođe, sproveli smo i edukativne kampanje kako bismo građane obavestili o mogućnostima koje im pruža akcija 'Bolja cena' u preko 2.500 objekata širom Srbije - konstatovao je Momirović.

- Još jednom hvala svim građanima Srbije na poverenju koje su nam pružili - rekao je ministar Momirović i dodao da će se nastaviti sa unapređenjem uslova za potrošače i još jednom je pozvao trgovce i proizvođače da i dalje podržavaju ovu akciju i pružaju našim građanima pristupačne opcije za svoje potrebe.

Foto: MINISTARSTVO UNUTRAŠNjE I SPOLjNE TRGOVINE

U okviru akcije „Bolja cena – cena za narod“, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi se 36 kategorija proizvoda. Proizvodi u prodavnicama su jasno označeni znakom „Bolja cena“ kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe.

BONUS VIDEO: 

Milojičić: Da je Đinđić danas živ, podržao bi odgovornu i hrabru politiku Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)