DA LI VAM JE "LEGLO" 10.000 DINARA ZA DETE? Proverite, vrlo je jednostavno: Danas uplata za još 600.000 prijavljenih (FOTO)

Novosti Onlajn

26. 09. 2023. u 11:25

ISPLATA 10.000 dinara za decu počela je juče kada je novac dobilo pola miliona dece. Još 600.000 prijavljanih novac će dobiti danas, a vrlo je jednostavno da proverite da li vam je i uplaćen novac.

ДА ЛИ ВАМ ЈЕ ЛЕГЛО 10.000 ДИНАРА ЗА ДЕТЕ? Проверите, врло је једноставно: Данас уплата за још 600.000 пријављених (ФОТО)

Foto: Instagram/mali_sinisa

- Juče smo isplatiti novac za pola miliona dece, preostali će novac dobiti danas, rekao je ministar Siniša Mali.

- Država je uložila više od devet milijardi evra, dodao je Mali i naglasio da to nije uticalo negativno na makroekonomiju, jer je 51 odsto udeo duga u BDP-u.

Tri koraka do provere uplate

U međuvremenu, možete da proverite i da li vam je novac uplaćen. Postupak je isti kao i kada proveravate ispravnost prijave. Za proveru su potrebna svega tri koraka.

Ono što je prvo potrebno jeste ući na sajt https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju "Provera statusa prijave".

Foto: Printskrin

Nakon što ste kliknuli na opciju "Provera statusa prijave" otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je matični broj, a nakon toga i broj lične karte koji ste koristili prilikom registracije.

Na sledećoj stavci pod nazivom " Za proveru statusa isplate pomoći mladima" dobijate odgovore na nekoliko stavki:

  • Da li vam je prihvaćena prijava
  • Pribavljanje računa
  • Spreman za plaćanje
  • Poslat na plaćanje

Ako se pojavi neki problem za ovu pomoć države, recimo da vam novac ne bude uplaćen, takođe na sajtu Uprave za trezor možete problem i prijaviti.

BONUS VIDEO: MALI - Uprkos protivljenju opozicije, izborili smo se za veće plate i penzije

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu