NAJNOVIJI MODELI VOZILA, ALI DO POPUSTA TEŠKO: Salon automobila i motocikala krajem marta

E.B.T.

12. 02. 2023. u 06:15

NA 55. Salonu automobila i 15. Salonu motocikala “Motopašion“ posetioce očekuje reprezentativna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije. Tokom ove manifestacije, od 22. do 28. marta na Beogradskom sajmu biće i lakih dostavnih vozila, garažno-servisne opreme, kao i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.

НАЈНОВИЈИ МОДЕЛИ ВОЗИЛА, АЛИ ДО ПОПУСТА ТЕШКО: Салон аутомобила и мотоцикала крајем марта

Foto P. Milošević

Sve članice Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, kao i svi brendovi na našem tržištu, pripremaju svoje učešće najavljujući veliki broj noviteta i premijera.  Svetski proizvođači predstaviće trenutnu ponudu novih električnih, hibridnih i plag-in hibridnih modela, kao i najnovije modele sa konvencionalnim pogonima najnovije generacije.

- Iako su okolnosti takve da obezbeđivanje izložbenih primeraka predstavlja do sada najveći izazov, brendovi će se potruditi da na svojim štandovima prikažu ono što je trenutno najnovije u ponudi - poručili su organizatori. - Uvoznici podsećaju i da se izložba dešava u uslovima smanjenog komercijalnog efekta, bez naglaska na sajamskim popustima i velikim lagerima vozila za brzu isporuku.

Na sajmu motocikala uz bogatu ponudu svih relevantnih svetskih brendova najavljene su brojne premijere kvadova, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače. Atraktivne promocije najavlili su i izlagači u sektoru prateće automobilske industrije, garažno-servisne opreme i rezervnih delova, univerzalne opreme, kao i kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila. Očekuje se i značajan izbor punjača za električna vozila, te solarnih modula za primenu u auto-industriji i druge odgovarajuće infrastrukture.

Organizotori najavljuju izbor automobila godine u različitim kategorijama, izbor za mis sajma i druge dodatne sadržaje. Obezbeđen je i porodični dan kada će cene ulaznica biti dodatno prilagođene čitavim porodicama sa decom.

Uprkos velikim promenama u automobilskoj industriji, koje su između ostalog izazvane globalnom pandemijom, nestašicom delova i komponenata, nepovoljnim okolnostima zbog ukrajinske krize, kao i velikim tehnološkim zaokretima, novim pogonima i konceptima poslovanja, izložba automobila i motocikala je i dalje veoma atraktivan događaj za koji postoji veliko interesovanje izlagača kao i publike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)