SINIŠA MALI: Budžet za 2023. godinu predstavlja ulaganje u bolji kvalitet života građana

Novosti onlajn

05. 12. 2022. u 11:47

MINISTAR finansija Siniša Mali oglasio se neposredno pred početak sednice Narodne skupštine, na čijem dnevnom redu je i budžet za 2023. godinu.

СИНИША МАЛИ: Буџет за 2023. годину представља улагање у бољи квалитет живота грађана

Foto: Instagram/mali_sinisa

- Neposredno pred početak sednice Narodne Skupštine, na čijem dnevnom redu je budžet za 2023. godinu, koji je ujedno i najvažniji zakon koji predlažemo. Ovim budžetom nastavljamo ulaganje u bolji kvalitet života građana, zatim ulaganje u kapitalne projekte, a pravimo i dovoljno rezervi da možemo da reagujemo ukoliko bude potrebno, a zbog trenutnih neizvesnosti koje imamo u svetu - napisao je ministar Mali na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

LAŽ VEKA: Kako je govor jednog Amerikanca pre 20 godina promenio budućnost Bliskog istoka