100 EVRA ZA MLADE U JUNU Mali: Imamo svega dovoljno, građani ne treba da brinu

Novosti online

27. 03. 2022. u 22:27

SINIŠA Mali, ministar finansija, rekao je da će mladi u junu dobiti po 100 evra.

100 ЕВРА ЗА МЛАДЕ У ЈУНУ Мали: Имамо свега довољно, грађани не треба да брину

Foto: Printskrin TV Pink

- Imamo svega dovoljno. Imali smo pritisak tih 10 dana kada je krenula kriza u Ukrajini, ali samo da razumeju građani koliko se svet promenio. Cena hrane je otišla u nebo, imate i dalje kovid, imate i dalje visoku inflaciju koja vlada najviše u Ameriki. Nikada veću krizu u svetu niste imali, evo već dve godine. I pogledajte jednu malu Srbiju. U ostalim zemljama nema ulja, nema brašna, nema hleba. U Austriji prodaju hleb u konzervama, u Italiji 8 evra je hleb, to je 1000 dinara. I pogledaje situaciju u jednoj maloj Srbiji, mi opet kao država, preuzimamo najveći peret ove krize, pokazujemo odgovornost, u našoj zemlji zamrzli smo cene osnovnih životnih namirnica. Apsolutno imamo svega, građani ne moraju da brinu. - kazao je Mali.

- Uprkos svemu, naši mladi od 16 godina će prvog, drugog i trećeg juna po 100 evra dodatnik. To nema veze sa izborima. Obećanje koje dajemo - ispunjavamo - rekao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja