MEĐU važnijim stavkama kada se ide u kupovinu, naročito ako su u pitanju elektronski i mehanički uređaji i delovi, svakako je garancija na taj proizvod.

Komentari (17)

milan

28.01.2022. 00:19

Serviseri akum. retko grese cak priznaju reklamaciju i gde mozda ne bi trebalo. Na osnovu odredjenih parametara stanja akumulatora se nedvosmisleno utvrdi kada je regler stadao i prepunjavao akumulator, ili auto nije vozen mesec,dva i vise, stoji kod majstora mesec dana, ili se slusa muzika dugo kada je auto ugasen,akum, ne stvara struju, akum. je deo kao i svaki drugi mora se kontrolisati ,dopuniti ko vozi na kratkim relacijama, ljudi nekada prespajaju neadekvatne akumulatore i onda stradaju, pale traktore malim ak. a onda ocekuju da je neko naivan i da se nista ne vidi... meni uvek akum traje 6-7 god. Normalno moze se desiti greska akum.ali retko pogotovu taj exide,bos ili varta.To je hemija sve se zna kako funkcionise.

Sumadinac

28.01.2022. 01:23

Moj sluzbeni auto koji je star godinu ipo dana uzet na rentakar je imao isti taj exide akumulator koji je crkao... Prvo firma kontaktirala rentakar oni nas poslali kod ovlašćenog s elektricara.... On nam rekao da je raskinuo saradnju sa kit komercom bas iz tog razloga sto ne prihvataju nijednu reklamaciju... Odem kod njih direktno ista prica kao i kod ovog beogradjanina... To je to jednostavno ne prihvataju garancije a i da se ne lazemo svaki akumulator crkava cim istekne garancija

Vladimir

28.01.2022. 04:15

Sa Kit Kolercom sam imao jako loše iskustvo i prestao sam da kupujem delove od njih već nekoliko godina. Akumulator koji su dali dečku je ko zna čije proizvodnje i kakvog kvaliteta. Prodali su mi ovde u Uzicu silen blokove od poznatog nemačkog proizvodjaca koje sam odneo mehaničaru. Čovek kada je video nasta to liči zvao ih rekao im da to nisu originalni delovi, da je to nešto bezveze od turskih proizvodjaca. Šef prodavnice u Uzicu je dala odgovor, pa dobro ništa strašno iako nije originalni malo kraće će da traje a i mi moramo nekome i takve da prodamo. Silen blokovi su bili upakovani u kutijice koje su iste boje i natpisa kao originalne. Vratili su mi novac jer ih je zvao majstor i skrenuo I'm pažnju da ubuduce njegovim musterijama ne daju takve delove, da im se to često dešava da druge mušterije donose iste delove iz drugih radnji koji su drugačiji u odnosu na ove iz kit komerc. Nigde na ta 2 silen bloka nije bilo laserskih gravura sa oznakama po metalnom delu kako treba inače da bude kada su originalni. Guma oko metalnog dela kao da su je deca od plastelina pravila. Užasno izgleda kada uporedite originalne i te iz kit komerca. Kod njih ne treba kupovati ništa apsolutno.

Mr BF

28.01.2022. 07:34

Svašta je on tu trebao proveriti, npr poslovnu politiku firme od koje kupuje. Da je to proverio, sigurno ne bi imao trošak novog akumulatora. Srećom ostali sada imaju informaciju!

Karapanza

28.01.2022. 07:37

Slicno sam i ja prosao sa ciak akumulatorom posle sedam meseci crko odbili mi reklamaciju uz obrazlozenje da je neispravan alternator od tada kupujem iskljucivo polovne akumulatore na auto otpadu i traju mu duze nego kupljeni novi u srbiji,naravno alternator nisam menjao.

Srba

28.01.2022. 09:30

Ako je akumulator ne ispravan i nema adekvatan napon.Ne vidim u cemu je problem da se coveku uvazi reklamacija i garancija.Umesto sto mu pricaju kojekakve price i pricice .

Željko Važić

28.01.2022. 09:47

Da je neka druga marka akumulatora poverovao bih u priču da je instalacija na autu bila ispravna a kad se radi o EXIDE akumulatorima ne mogu da ne izrazim sumnju u ove navode. Već 10 godina koristim samo ovu marku akumulatora, dosad sam ih kupio i koristio 6 komada i ni jedan me nije izdao u garantnom roku, što ni za jedan drugi nije slučaj.

Boki

28.01.2022. 09:47

Ili kao jedan moj komsija koji jedno 10 puta godisnje zaboravi da iskljici pozicije i celu noc mu gore. Isprazni ga do daske i onda ujutru kablovi rade?

Exide u Mitsubishiu

28.01.2022. 11:04

Imao sam isti problem sa Exide akumulatorom koriscenim dve godine u ispravnom voziliu Mitsubishi prethodni je trajao 7 godinan.Reklamaciu u Kit komercu u Kragujevcu mi nisu uvazili,naravno kupio sam drugi ali vise ne kupujem Exide verovatno nisu vise kvalitetni kao sto su nekada bili.

Mirjana

28.01.2022. 11:47

Apsolutno isto mi se desilo pre par godina sa istim akumulatorom, u prodavnici Kit komerca u Šapcu. Akumulator se pre vratio sa ekspertize iz Beograda, nego što je otišao... "stručnjaci" su takođe ustanovili da je nepravilno korišćen ili da je auto neispravan.. A prilikom kupovine su mi preporučili upravo taj, jer navodno nisu imali ni jednu reklamaciju na njega. Bukvalno je počeo da se topi posle 9-10 meseci korišćenja. Brat mi je posle toga nabavio stari, polovan akumulator koji me u zdravlju i veselju služi i dan danas.

Sd

29.01.2022. 13:04

Apaolutno je ovo ista priča koju mogu da vam potvrde svi koji su bilo gde reklamirali akimulator, uvek je neispravan auto a akum. su vrhunskog kvaliteta samo traju 9 meseci u mom slučaju. Trgovac da pogine da me ubedi kako je akum. neodgovarajući a nije znao da imam svu dokumentaciju uz auto pa i uputstvo. Svi će da vam odbiju.