NA jučerašnjoj sednici Nadzornog odbora Elektroprivrede Srbije, tokom diskusije o izgradnji termoeletrane "Kolubara B", svi članovi ovog tela izrazili su podršku zahtevima koje su na protestnom skupu u Kaleniću u ponedeljak izneli zaposleni u "Kolubari", "Kostolcu" i termoelektranama, saznaju "Novosti".

Šane

26.05.2021. 11:12

Čitajte ovo ,,Ministarstva da se odluke u vezi sa novim investicijama moraju donositi zajednički i da je potreban plan šta će se raditi u energetici u narednih 20 i 30 godina.,, Zajednički , sa kim, pa Vi ste ministar, a zajednica je nema odgovornih. Stvarno strasno! Ministre dali ste dobro?

Beogradjsnin

26.05.2021. 12:43

Bravo za radnike Kolubare i Nadzorni odbor EPSA . Ministarka odavno ne radi u intetesu EPSA oce podelama da ga unisti nju je dsvno trebalo skloniti iz Vlade. Gradjani su uz Sindikat i radnike Kolubare i podrzavamo smenu Zorane Mihailovic

Leštanac

26.05.2021. 12:53

Dokle će ova dama da bude zaštićena od svih blamaža i propusta što je kao ministarka raznih resorsa imala. Znamo da je proamerički čovek i uvek za svoje mišljenje ide u kaubojsku ambasadu. Ali krajnje je vreme da bude smenjena. Videčemo na Glavnom odboru SNS-a

Mile

26.05.2021. 14:26

Она да води енергетику и грађевинарство тоје чиста лудост.Па она незна слој од пола цантиметра фарбе шминке са лица да скине не да ради тај посо.