IMAMO AMBICIOZNE CILJEVE, NEĆEMO ODUSTATI OD POLJOPRIVREDE: Ministarka Tanasković na Kopaonik biznis forumu (VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

05. 03. 2024. u 18:45

MINISTARKA poljoprivrede Jelena Tanasković učestvuje na Kopaonik biznis forumu gde je govorila o svom resornom ministarstvu, ali i poljoprivrednicima i malim proizvođačima.

ИМАМО АМБИЦИОЗНЕ ЦИЉЕВЕ, НЕЋЕМО ОДУСТАТИ ОД ПОЉОПРИВРЕДЕ: Министарка Танасковић на Копаоник бизнис форуму (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ministarka je istakla važnost subvencija i pomoći države ovoj kategoriji lica i dodala da je takva vrsta pomoći neophodna kako bi postali konkurentni na tržištu.

- Kada pričamo o startegiji poljoprivrede, mi smo obezbedili novac i krenuli da radimo strategiju koja se radi na sedam godina i tu su jasno definisani ciljevi koje smo sebi zadali, prilično ambiciozni, u koje mi verujemo, jer nećemo odustati od poljoprivrede - rekla je Tanasković.

Podsetila je na podatke Statističkog zavoda da je poljoprivreda u prošlogodišnjem BDP na 7,7%, što pokazuje da su mere dale rezultat, a da će efikasnost biti još veća krajem godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)