DANAS će na Centralnom groblju u Beogradu biti sahranjen ruski dobrovoljac i srpski heroj Albert Andiev, koji je preminuo od posledica virusa korona.

Mikeli

22.03.2021. 12:37

"Nisam ja izgubio oko. Ja sam ga ostavio tamo, da kad svi drugi razlozi nestanu, da makar imam taj razlog da se vratim na sveto Kosovo i Metohiju i podražim oko. " Vecna slava i hvala

Četnik BB

22.03.2021. 14:15

Ja sam jedan od one četvorice koji su te nosili u šatorskom krilu niz planinu kada su te šiptari pogodili u oko. Bog da ti dušu prosti i neka ti je večna slava ruski brate. Srpstvo pamti.

Vladimir

22.03.2021. 14:36

Srbija je imala coveka koji sluzi za ponos. Vecna slava, moli se Bogu za nas. Bilo bi lepo da najlepša ulica u Beogradu nosi njegovo ime. Večna zahvalnost njemu i njegovim.

Bonapart

22.03.2021. 14:42

Laka ti zemlja junače. Neka ti je večna slava i hvala. Nije mesto da ovo napišem na ovom mestu, ali naprosto ne mogu da to prenabregnem. Na oskurnoj N1 juče je išao prilog na temu zašto je AV najavio novu nabavku oružja za VS i zbog toga Žene u crnom /čitaj petokolonašice/protestuju tvrdeći da Srbija ne treba da nabavlja oružje, jer niko joj ne preti. Da li ih je barem malo sramota kada vide da je jedan Rus brani Srbiju kao da je njegova otadžbina, a ove petokolonašice protestuju što Srbija samo želi da bude sigurna u slučaju da je neko napadne!?Verovatno će one u slučaju da neko napadne Srbiju da raskrile suknje i zaštite nas od bombi i metaka.