KORONA je utihnula, ali čini se samo na tren, jer pred nama je mnogo izazova koji bi mogli biti okidač da se opasni virus vrati u punom jeku u vidu trećeg pika, ili drugog talasa, kako god. Već od oktobra kreće sezona najvećih srpskih slava, a naši lekari upozoravaju da bi ove godine tradicionalna srpska proslava ipak trebalo drugačije da izgleda.

Komentari (4)

Sitar

21.09.2020. 11:31

Осећам да ће опет доћи на ред и причешћивање! Докле бре ,људи?! Зар желите због епидемије(,која је озбиљна и заразна,али није куга,колера,тифус,губа)да нам уништите традицију,веру и све што нам је свето?!

Moša

21.09.2020. 17:03

Čuli smo od primarijusa Kona da slavljenje Svetog Nikole je povezano sa porastom slučajeva gripa.Srbija je multikonfesionalna zemlja. Da li dr Kon ima epidemiološke podatke vezane za oboljevanja od zaraznih bolesti posle praznika drugih religija, npr. Hanuke?

Zoki brest

23.09.2020. 10:38

Ma krizni štab kreira podatke pustite vi njih,oni tačno znaju ko babaVanga kad će i koliko biti zaraženih no svi na slave to je naša tradicija.I sad možemo da se zarazimo bilo gde i ko je odgovoran pa zna se za njih je to narod