DRŽAVNA sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković je izjavila da je "jedini koji se bavi politikom dok govori o bezbednosti Igor Jurić."

Gradimir Radivojevic

09.09.2020. 15:35

Ova gospođa treba da se vrati onom poslu od kojeg je počela karijeru, a ne da drži predavanja i zaboravila je kako je došla na ovu funkciju !!!

buki

09.09.2020. 16:06

На жалост, овде нам још увек све (па самим тим и безбедност) зависи од политике. Пошто нисам члан ниједне странке, спавам са фрезом, бушилицом, косачицом, апаратом за варење.....,јер ако ми их украду, могу да се жалим управи водовода. Шуму су ми лопови већ посекли, (а и да сам их ухватио - само би још и батине добио). О воћњаку маштам, али нема сврхе садити га за лопове које држава штити, јер по извршеној крађи, само дођу два полицајца и направе записник. Тако је било и када су ми обрали кукуруз и када су ми украли овцу, а када је комшија споља затворио лопове у својој шупи и позвао полицију, за мало да иде у затвор због насилног лишавања слободе. Ово није држава која штити поштеног човека, ово је брука од државе.