ISCRPLjENOST uzrokovana visokim temperaturama obično nije ozbiljna sve dok se ne pretvori u toplotni udar. Evo kako da razlikujete jedno od drugog.

Doktor za Korona pivo

10.08.2020. 18:58

@Blackberry - Baš tako, skineš masku i dišeš... Maske su posle dva sata potpuno mokre i neupotrebljive,pružaju na taj način osećaj lažne sigurnosti. Imamo (navodno) posla sa najopasnijim virusom koji je svet ikada video, a ispada da je dovoljno da držim bilo šta ispred nosa i usta, makar i šivene gaće moje babe, i sve je u redu. E pa nije baš tako. Mi koji smo u kontaktu sa zaraženima oblačimo se od glave do pete, pa još zaštita za oči, itd.. Ne bih da pametujem, ali bolje je dezinfikovati ruke i paziti gde se krećemo, nego ovo šikaniranje sa maskama. I sama SZO je na početku bila protiv nošenja maski, kasnije su propustili pod pritiskom raznih lobista I farmaceutske mafije.

Magla

11.08.2020. 07:09

Ako ti baš toliko smeta maska i ako nemaš gram mozga, evo savet. Skinite masku slobodno, al kad poližete virus, nemoj da maltretirate lekare, leka nema. Nego sedi i liži dalje virus, širi po porodici, gledaj svaki dan kako neko od njih odlazi, uvati vezu za groblje i čekaj mrtvozornika. Jednostavno zar ne. Zar ne shvatate da je trenutni lek, lična samo zaštita, ako vam to nije jasno, ne znam šta hoćete.