POZNATI PULMOLOG Branimir Nestorović poznat je po izjavama koje, malo je reći, postaju kultne i prepričavaju se danima. Ipak, najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu zapalile su društvene mreže.

Komentari (23)

Cosmin Contra

10.08.2020. 17:20

@Bubuleja - Taj fazon. Ne znam kako se ovaj covek uopste bavi medicinom i da li lekari imaju neke godisnje mentalne preglede da se vidi da li su u stanju da lece pacijente?

Svetlana

10.08.2020. 18:05

Докторе,држи се специјаности,не лудуј! Какве бре пирамиде,баш га претера,ја мислила ти једини нормалан од свих оних караконџула а ти у највећем лудилу!

Dusan BG

12.08.2020. 16:46

@Svetlana - Одакле ти таква идеја да је једини од нормалан? Ко ће нормалан у сред пандемије широм Италије да изађе на телевизију и каже "Жене, сада је право време да идете на шопинг у Трст". То је нормално? Прво што је изузетно вулгарно обратити се јавности са "жене", а друго, одакле му таква дрска смелост да говори како је то најсмешнији вирус у историји, када се са том болешћу није ни сусрео? Он сигурно уме да буба оно што су други пре њега написали у књигама медицине, али његова реторика и констатације су на нивоу уличарења.

Jovo

10.08.2020. 18:53

Zloupotrebljava svoju dr titulu i titulu profesora za sirenje ideja o nadrilekarstvu. Treba mu ostro skrenuti paznju i reci da ako hoce da nastavi sa promocijom nadrilekarstva da se odrekne akademskih titula. Ovako, samo sludjuje narod a krije se iza medicine.

Michael

10.08.2020. 19:05

Nije to "piramida koja stiti od korone" nego piramida za koju ovaj nesrećni doktor tvrdi da stiti od korone. Ili se zabavlja na račun naivnog naroda. Postao je zabavan.

Vera

10.08.2020. 19:24

Ne znam zašto se svi lepe za doktora? Ima pravo da bude radoznao, pa naučnik je pobogu! Ko zna kakve su okolnosti pod kojima je nastala ova fotografija. Ostavite doktora da leči.

6391

10.08.2020. 20:25

Pre svega čudnovato i pre svega šarlatansko ponašanje jednog univerzitetskog profesora. Od narednog meseca odlazi u zasluženu penziju pa jedino možemo da mu poželimo dobtro zdravlje.....

ddd

10.08.2020. 20:49

Ne njegovo glavno zanimanje je definitivno stvaranja kulta vlaške magije i drugih arapskih, od lika i dela Nikole Tesle. To što Nestorović, Abramović i Vlajić sa ekipom napraviše od velikog naučnika, nije niko očekivao. Stvarno država mora ozbiljnije da zaštiti Teslinu zaostavštinu, nikako da dozvoli gradnju još jednog parapsihološkog instituta Nikole Tesle ovog puta na Rtanj, koji bi pored ispitivanja glavne teme njegovog rada služio i za prodaju talismana, horoskopa, natalnih karti, bioenergetskih punjenja celog tima diplomiranih bioenergetičara... Jer Nikola Tesla nije nikad radio takve stvari u svom preduzeću Tesla Medicina... nit je propagirao ciganska verovanja,

buki

10.08.2020. 21:46

Пирамида не штети, а све што није штетно, могло би да користи и против короне. Метода је потпуно неинвазивна, па не разумем оволико негативних коментара људи који се понашају као да све знају.

Mario

11.08.2020. 21:32

Covek je video da se tzv krizni stab najvise sastoji od policickih istomisljenika koji slusaju tudje odluke pa se on sad verovatno sprda i udara kontru njihovim odlukama,a covek je verovatno 80% u pravu. Pitate se sto on veruje u piramide(verovatno se sprda sa vlascu na doktorski nacin) a recite mi koliko vi verujete u to da vas maske stite od korone i koliko vas stite posle dan,dva konstantnog nosenja?!?! Nestorovic je CAR i vise verujem njegovim komentarima koje morate citati izmedju redova nego ovom olosu koji nas lazu i mazu i prodaju maglu. Sagledajte stvari malo opsirnije,nije sve crno-belo

zare762

13.08.2020. 00:10

Vecina vas koji komentarisete negativno po doktora kada bi znali sta su orgonski topovi verovatno bi se mozda i izvinuli g-dinu Nestorovicu