PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DANKE ILIĆ: Komentarisala navodne rezultate veštačenja telefona i snimak iz Beča

Novosti online

02. 04. 2024. u 12:40

POTRAGA za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala pre tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje. Policija neprestano češlja svaki pedalj mesta na kome je devojčica poslednji put viđena, a jedan segment istrage usmeren je i na snimak koji je srpski državljanin snimio u Beču, a na kome je navodno nestalo dete.

ПРВО ОГЛАШАВАЊЕ МАЈКЕ ДАНКЕ ИЛИЋ: Коментарисала наводне резултате вештачења телефона и снимак из Беча

Foto: Društvene mreže

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, prvi put od kada je Danka nestala otkriva da li je pogledala snimak na kome je navodno devojčica, ali i koliko je bole medijska nagađanja da iza svega stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dete što pre vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

- Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga - navodi potištena Ivana za medije.

Na pitanje da li je istinita informacija da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

- Telefon je bio na veštačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti - kaže Ivana za medije.

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dete, Ivana kaže da jeste.

- Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete - navodi majka nestale Danke.

Na pitanje da li se nada da je njeno dete dobro, Ivana kaže da drugačije neće ni da veruje.

- Ne želim na drugu opciju ni da pomislim - zaključuje Ivana.

Veliki broj pripadnika policije ovog jutra je u Banjskom polju gde ide od vrata do vrata i uzima izjave od meštana u istrazi nestanka Danke Ilić (2) kojoj se svaki trag gubi pre tačno sedam dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK! Novak Đoković rekao kad će da ispadne - i ispao baš tada! Za sve je kriv bezobrazni navijač!