"SVEDOK JE DAO IZJAVU, ISTRAGA JE U TOKU..." Portparol bečke policije o snimku na kome je devojčica koja liči na malu Danku

Novosti online

31. 03. 2024. u 18:48

BEČKA policija pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, a nakon što je državljanin Srbije koji živi u Beču prijavio da je sinoć na autobuskoj stanici u centru austrijske prestonice video devojčicu u pratnji dve žene koja navodno liči na Danku nestalu u utorak u Srbiji, preneo je Klajne cajtung.

СВЕДОК ЈЕ ДАО ИЗЈАВУ, ИСТРАГА ЈЕ У ТОКУ... Портпарол бечке полиције о снимку на коме је девојчица која личи на малу Данку

Foto: Privatna arhiva

Državljanin Srbije kontaktirao je srpske nadležne organe, koji su se obratili bečkoj policiji sa zahtevom za istragu, navodi portal.

- Svedok je dao izjavu i obezbeđen je snimak koji je on sam napravio. Čovek je za slučaj saznao preko društvenih mreža. Tačne okolnosti, posebno da li je u pitanju nestala devojčica, predmet su istrage koja je u toku - rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih.

Podsetimo, Srbin iz Beča snimio je devojčicu koja liči na nestalu Danku, a evo šta je napisao policiji u mejlu, piše Blic.

Sve najnovije vesti o nestanku devojčice Danke Ilić možete pratiti u našem BLOGU UŽIVO.

BONUS VIDEO: HELIKOPTERI NADLEĆU BANjSKO POLjE: Nadgledanje terena na mestu gde je nestala mala Danka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)