GOJKOVIĆ U LAZAREVCU: Žene znaju da od toga kome povere vođenje države zavisi budućnost njihove porodice

Novosti online

11. 12. 2023. u 18:47

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama u Lazarevcu i tom prilikom poručila da žene donose promišljene odluke, jer znaju da od toga kome povere vođenje države zavisi budućnost njihove porodice i cele zemlje i da zato žene podržavaju Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića.

ГОЈКОВИЋ У ЛАЗАРЕВЦУ: Жене знају да од тога коме повере вођење државе зависи будућност њихове породице

Foto: Jutjub

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala priliku da razgovaram sa velikim brojem žena ovde u Lazarevcu, da se družimo i da pričam i sa mladim devojkama, i sa penzionerkama i domaćicama, jer sve one vole Lazarevac i svoju državu i žele joj najbolje i zato daju podršku Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću - rekla je Gojković. 

Gojković je rekla da je izuzetno važno što se žene ovog kraja, kroz brojna udruženja, bave očuvanjem očuvanjem kulturnog nasleđa, kako tradicionalnim rukotvorinama tako i u oblasti gastronomije i edukacijom mladih i istakla da je očuvanje tradicije i kulturne baštine jedan od prioriteta države. Gojković je navela da je zato podržala ideju da se u kripti Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija i spomen kosturnici ratnicima izginulim u Kolubarskoj bici 1914. godine napravi i interaktivna izložba kako bi našu istoriju približili mladima.

Gojković je rekla da je sa ženama pričala o životnim stvarima i da je važno da se u narednom periodu više radi na vrednovanju ženskog rada u domaćinstvu. 

- Pričali smo da je, jer sada je država dovoljno ekonomski jaka, a biće sigurno i mnogo jača ako građani Srbije odluče da nastavi da ih vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka u naredne četiri godine, potrebno da se u budućnosti obrati pažnja na rad žena u domaćinstvu, koji je kroz istoriju zapostavljen i nije dovoljno vrednovan, što nije specifično samo za Srbiju, već za sve zemlje sveta - rekla je Gojković i dodala da je važno da se u budućnosti mnogo više vrednuje, prepozna i da dođemo do toga da bude plaćen. 

- U budućnosti moramo da mislimo o svakom običnom čoveku, o tome kako rešavati probleme iz svakodnevnog života, jer sada smo izgradili puteve, fabrike, otvorena su mnoga radna mesta, domovi kulture, bolnice, i u narednom periodu moramo rešavati probleme običnog čoveka - naglasila je Gojković i napomenula da su žene pozdravile i nameru da se zajedno sa lokalnom samoupravom krene u obnovu sale u Centru za kulturu.

Gojković je poručila ženama da su one snaga Lazarevca, Beograda i Srbije i da od njihovog glasa i donošenje odluka zavisi budućnost. 

- A žene kada donose odluke to rade promišnjeno, jer znaju da od toga kome povere vođenje države zavisi budućnost njihove porodice i cele zemlje i da je važno ko nam čuva našu kuću Srbiju, i zato žene u velikom broju podržavaju Srpsku naprednuu stranku i Aleksandra Vučića - rekla je Gojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)