PODRAVKA GOTOVE KREM SUPE I TEKUĆI BUJONI: Brzo, jednostavno, prirodno i ukusno rešenje za kvalitetne obroke

Promo

02. 10. 2023. u 16:28

PODRAVKA gotove supe i tekući bujoni omogućavaju pripremu kvalitetnih obroka u samo nekoliko minuta.

ПОДРАВКА ГОТОВЕ КРЕМ СУПЕ И ТЕКУЋИ БУЈОНИ: Брзо, једноставно, природно и укусно решење за квалитетне оброке

Foto Promo

Zadržavajući svoj kvalitet, Podravka gotovim supama i bujonima akcenat stavlja na jednostavnost pripreme i praktičnost pakovanja.

U današnjem užurbanom životnom tempu pronalaženje vremena za pripremu brzih i nutritivno uravnoteženih obroka često predstavlja izazov. Upravo zato, Podravka je razvila novu liniju gotovih krem supa i tekućih bujona, uz koje priprema kvalitetnih, prirodnih i ukusnih obroka nikada nije bila jednostavnija. Čak i oni koji se ne snalaze u kuhinji, u samo nekoliko minuta mogu uživati u fantastičnoj krem supi ili pripremiti bogato jelo uz pomoć gotovog bujona. Proizvodi ne sadrže dodane pojačivače aroma, glutena, veštačke arome, boje i konzervansa.

Foto Promo

Nova linija Podravka gotovih supa idealno je rešenje za sve koji žele uživati u vrhunskom ukusu prirodne supe bez dugog boravka u kuhinji. Pripremljene od prirodnih sastojaka, s visokim udelom povrća, nove Podravka gotove supe omogućavaju nam da svakodnevno konzumiramo hranljive i zdrave obroke bez mnogo truda. Podravka gotove supe proizvode se od povrtnog pirea, a dolaze u četiri neodoljive varijante: krem supa od bundeve, krem supa od paradajza, krem supa od pečuraka i krem povrćna supa. Zahvaljujući praktičnom pakovanju, u samo nekoliko koraka Podravka gotove supe možete podgrejati na šporetu ili u mikrotalasnoj i uživati u njihovom vrhunskom ukusu. Supe se mogu dopuniti dodatnim sastojcima poput komadića hleba ili semenki, za dodatni užitak.

Osim gotovih supa, Podravka nudi i novu liniju gotovih tekućih bujona- savršen temelj za jednostavnu pripremu obroka, koji su dostupni u kokošjoj, goveđoj i povrtnoj varijanti. Bujoni sadrže visok udeo prirodnih sastojaka, a njihovo praktično pakovanje s čepom omogućava jednostavno čuvanje neiskorišćenog dela bujona nakon kuvanja. Uz nove Podravka tekuće bujone, kuvanje postaje jednostavnije i brže, a vaša jela oplemenjena nezaboravnim ukusima. Podravkini gotovi tekući bujoni pravi su temelj za savršeno jelo domaćeg ukusa. Bez obzira želite li pripremiti domaću supu, kremasti pirinač, mesna jela na kašiku, paprikaš ili fini umak, Podravka tekući bujoni s pažljivo odabranim sastojcima čine razliku. Kuvanje od sada postaje prava zabava, a vaša jela remek dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona