ŽENA iz Srbije, Bobana I. ispričala je da se, malo je reći, potpuno neprijatno iznenadila kada je pre 7 dana prelazila granicu sa Crnom Gorom.

propaganda

09.07.2023. 10:48

Prešla noćas granicu, sve ok, normalno ponašanje i naših i njihovih graničara, deca su izašla iz busa, to su nam traćili samo u povratku na našoj granici, svi ljubazni. Ove nebuloze što pišete, ima li im kraja? A gospođi, neka pripremi decu za granicu pre puta, neka objasni i kaže, pa se neće uznemiravati, inače, nema tu ničeg uznemiravajućeg...

Brđanin

09.07.2023. 18:18

@Solo - Gospođa draga mora znati da je taj papir neophodnan na izlasku iz matične zemlje, a ne na ulazu u drugu zemlju. Dakle, ako nemate taj papir ne bi smjeli da vas puste da izađete iz Srbije. Nemojte da pravite dramu i da se glupirate. Djecu od otimanja ili nezakonskog prelaska granice štiti zemlja iz koje putujete i zakoni koji važe u njoj.

Sinisa

09.07.2023. 15:11

Ta šokirana gospodja treba da zna da maticna drzava Srbija treba da brine o papirima da li se može izaći sa decom ili ne.Neverovatna glupost

Chef

09.07.2023. 21:37

Saglasnost daju oba roditelja prilikom podnošenja zahteva za pasoš deteta. Overena saglasnost je potrebna u slučaju da osoba koja je u pratnji deteta nije zakonski staratelj.