SRPKINJA DOŽIVELA ŠOK NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Izveli je iz autobusa u pola noći, dok su deca spavala

Novosti online

09. 07. 2023. u 10:41

ŽENA iz Srbije, Bobana I. ispričala je da se, malo je reći, potpuno neprijatno iznenadila kada je pre 7 dana prelazila granicu sa Crnom Gorom.

СРПКИЊА ДОЖИВЕЛА ШОК НА ГРАНИЦИ СА ЦРНОМ ГОРОМ: Извели је из аутобуса у пола ноћи, док су деца спавала

Foto Tanjug/AP

Nisu joj, kako kaže, dozvolili da bude s decom u autobusu u toku prelaska granice, ali su zato sasvim opušteno odbili da pogledaju veoma važan papir - dozvolu odnosno saglasnost drugog roditelja za prelazak granice.

- Videh onu baku da se iznenadila što je detetu potreban pasoš, iskreno, ne razumem šta tu ima iko da se iščuđava kada je sasvim normalno da dete ima dokumenta uz sebe. Moje iskustvo je malo drugačije. Išla sam u Crnu Goru, do Kotora, pre sedam dana. Povela sam dvoje dece, muž je ostao u Beogradu.

Imala sam papir da nam on dozvoljava da vodim decu bez njega na more, to smo overili kod notara pre polaska - priča ova žena (33).

Kako dalje kaže, iako je kad su se u autobusu upalila svetla, pripremila pasoše i papir da joj muž dozvoljava put, vozači su rekli nešto što ju je zapanjilo.

- Gospođo, taj vam papir ne treba. Izađite napolje, to vam niko neće tražiti - rekao je vozač.

Iako je zamolila da ostane s decom u autobusu jer spavaju i mogu da se probude i uznemire, ljubazno su joj rekli da je zakon u Crnoj Gori takav da svi moraju izaći iz autobusa na granici osim dece.

- Prihvatila sam to, OK, izašla sam napolje. Ali da im ne treba dozvola roditelja? Je li realno? Posle toliko slučajeva kojim svedočimo kada roditelj povede dete bez pristanka drugog i više ga ne vrati dok se ne upetlja pravosuđe i čitava zemlja da bi se to rešilo... Iskreno, šokirala sam se. Moram ja da budem ispred autobusa usred noći, ali nema veze ako mužu otmem decu? Izgleda da je takva poruka - ispričala je ona za Telegraf.

BONUS VIDEO: NE MOGU IM KURTIJEVI SPECIJALCI NIŠTA: Bajkeri rešili da odigraju kolo dok čekaju ulazak na KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024