PONOVO U KLUPAMA: Kraj škole za gimnazijalce 23. maja, za ostale maturante nedelju dana kasnije

B.B.

02. 05. 2023. u 11:18

POSLE mini rapsuta, osnovci i srednjoškolci u Srbiji se sutra vraćaju u školske klupe.

ПОНОВО У КЛУПАМА: Крај школе за гимназијалце 23. маја, за остале матуранте недељу дана касније

Foto N. Karlić

Maturanti srednjih škola već polako odbrojavaju dane do kraja školske godine. Poslednji nastavni dan za učenike četvrte godine gimnazija je 23. maj, a za đake završnih razreda trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola 30. maj.

Osmaci će u školu ići do 6. juna. Za sve ostale osnovce i srednjoškolce poslednji radni dan u ovoj školskoj godini je 20. jun.

Male maturante očekuje polaganje završnog ispita od 21. do 23. juna i potom upis u srednje škole, dok upisna trka za brucoše počinje u drugoj polovini juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina