GENERAL u penziji Vladimir Lazarević hitno je jutros prebačen iz Niša na VMA nakon embolije pluća koja ga je zadesila juče po podne.

Moskva

08.02.2023. 10:46

Издржите! Један од најчеститих и најспособнијих официра које је ова земља имала! Генерале, свака земља би била поносна да има таквог. Верујем да сву неправду што су Вам приредили они који нису ни до ђона војничке чизме а које свака земља би се стидела ће доћи по заслужену правду. Дошло је време да најгори који су прогонили најбоље и најчеститије одговарају за злодела!

Nenad

08.02.2023. 11:37

Izdrži čvrsto, Generale, s ove strane Drine braća Te vole i pozdravljaju! Istorija, nepristrasna učiteljica života, će sve dovesti u red, kako je Gospodom Bogom predviđeno za istinske ljudske i vojničke vrijednosti koje Te krase.

Nesa

08.02.2023. 11:53

Drzite se generale, treba nam vasa dusa, hrabrost i postojanost, vase ljudske osobine su danas retkost! Saljem vam veliku podrsku,postovanje i neizmernu ljubav celog naroda prema vama i vasim delima. Vi ste Stepa Stepanovic naseg doba!

Šator

08.02.2023. 12:10

Упоредите само њега и оног вампира Николу Љубичића! Па зар да буду у истој Алеји, овај храбри патриота и издајник Љубичић и слични?