VLADIMIR LAZAREVIĆ NA VMA: Lekari se bore za život srpskog generala, sin poručuje - Borićemo se kao što se on borio dok je služio otadžbini

D. M.

08. 02. 2023. u 10:23

GENERAL u penziji Vladimir Lazarević hitno je jutros prebačen iz Niša na VMA nakon embolije pluća koja ga je zadesila juče po podne.

ВЛАДИМИР ЛАЗАРЕВИЋ НА ВМА: Лекари се боре за живот српског генерала, син поручује - Борићемо се као што се он борио док је служио отаџбини

Foto: N.Fifić

- Stanje je opasno i neizvesno, ali borićemo se kao što se i on borio dok je služio otadžbini - izjavio je za "Novosti" sin generala Lazarevića, Milan Lazarević koji je priznati hematolog i transfuziolog.

- Moj otac je u dobrim rukama jer se svi trude da mu spasu život. Ne mogu u ovom trenutku da dajem nikakve prognoze, jedino da verujem da će i ovo pregurati kao što je pregurao sve što ga je u životu snašlo - kazao nam je Milan Lazarević koji je sve vreme bio pored svog oca.

Foto: D. Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)