LJUBAVNE PORUKE UKRASILE NADVOŽNJAKE: Vozači oduševljeni, svi se pitaju kome su upućene (FOTO)

Novosti online

27. 12. 2022. u 16:39

U SAOBRAĆAJNOM špicu vozači često stoje u kolonama vozila, a to je gotovo svakodnevno na auto-putu, posebno u centru Beograda.

ЉУБАВНЕ ПОРУКЕ УКРАСИЛЕ НАДВОЖЊАКЕ: Возачи одушевљени, сви се питају коме су упућене (ФОТО)

FOTO: Novosti

Iako mnogi budu nervozni, poslednjih dana vozači su imali nešto lepo da vide.

Naime, svaki nadvožnjak je na autoputu nosio poruku za jednu žensku osobu. Jedan mladić postavio je emotivne poruke koje su posvećene u koju je zaljubljen, kako bi ona to gledala jer verovatno tuda stalno prolazi, a svi su se pitali ko su oni.

Kako saznaje Kurir, romantični mladić je jedan mladi biznismen, a devojka kojoj su upućene poruke je mlada uspešna sportistkinja kojoj je nadimak "Mili".

Njihova romantična priča raznežila je mnoge, a potez ovog momka je vrlo originalan. Na plakatima koje joj je pisao piše "M+Đ", "Volim te najviše na svetu", "Dobrodošla kući bubi", a u potpisu stoji "Tvoj čovek životni".

Retko ko danas izjavljuje ljubav na ovaj način.

Šta drugo reći momku osim - svaka čast!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...