RATKO MLADIĆ NE MOŽE VIŠE NI DA GOVORI: Srpski general u teškom stanju u bolnici

S. J. M.

13. 09. 2022. u 14:32

SRPSKI general Ratko Mladić je u jako teškom zdravstvenom stanju u holandskoj bolnici. Jutros dok mu je u poseti bila supruga Bosa nije mogao da govori.

РАТКО МЛАДИЋ НЕ МОЖЕ ВИШЕ НИ ДА ГОВОРИ: Српски генерал у тешком стању у болници

Foto: Epa

Generalov sin Darko Mladić nam kaže da je Ratko loše i da je sa suprugom Bosom govorio samo "da" i "ne" i odmahivao glavom:

- Sedela je kod njega u poseti dva sata i on nije uopšte dobro. Lošije je nego juče, kada je mogao da priča, otežano i polako, ali je pričao. Danas samo "da" i "ne". Ona je i sada kod njega u poseti, dozvoljeno joj je da bude sa njim od 14 do 16 časova. Doktori su joj rekli da nemaju ništa novo da joj kažu u vezi sa njegovim stanjem i da su mu malo promenili terapiju, ali ne znamo šta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (4)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata