BEZ političkog pluralizma nezamislivi su zrela društvena zajednica i dinamika demokratskog javnog delovanja i odlučivanja.

Komentari (3)

Nada

11.09.2022. 12:55

Ovaj tekst potvrdjuje da zdrav razum jos uvek postoji. Ima nade za Srbiju! Vazno je samo ne podleci strahu i sumnji jer oni su najveci neprijatelji svakom coveku. Na velikim su iskusenjima oni koji nas vode. Boze daj im dovoljno snage i vere da se odupru svakom iskusenju u ovim preteskim vremenima!

SretenS

11.09.2022. 13:14

Nemam nista protiv "temeljnih tradicionalnih vrednosti" u principu, ali treba reci da neke tradicionalne vrednosti mogu da se poprave - ako je tradicionalna vrednost "musko je uvek vaznije i pametnije" ili "zene se mogu/trebaju tuci" onda cu barem ja licno biti uvek za promenu takvih tradicionalnih vrednosti.

Dragan

12.09.2022. 14:49

LGBTQ+74 treba posmatrati i analizirati kao globalistički (satanistički) alat za uniśtenje porodice,odnosno svih moralnih vrednosti društva. Ta se ideologija sprovodi korak po korak,uvijena je u tobožnja ljudska prava itd, medjutim ako pogledate kompletnu sliku te ideologije,videćete čudovišnu nameru,a to možete videti u "naprednim" EU zemljama gde se već raspravlja o incestu kao i opštenju sa životinjama,ovo se raspravlja na najvećem "naučnom" nivou,2019 u Švedskoj je jedan profesor, doktor nauka održao predavanje gde je pred punim amfiteatrom raznih gostiju,od korumpiranih novinara do običnog sveta,govorio kako je sasvim normalno imati sex sa kućnim ljubimcen,masovno je izviždan (ali ne i od ovih novinara).Da li to znači da ćemo sutra imati PARADU SA LJUBIMCIMA?da ne pominjem da mnoge EU zemlje u osnovnim školama uvode porno obrazovanje, i to kao obavezan predmet.Frojd je davno tvrdio da se seksualizovana deca ne mogu vaspitati.Ovo su neki od primera gde vodi LGBTQ +74. Ne smemo upasti u zamku koju nam postavljaju zapadne "elite" ovo je odlučujuća bitka i u njoj trebaju da učestvuju svi,od naše intelektualne elite, Crkve i roditelja.Decu treba odgajati na Srpskim Pravoslavno-Hrišćanskim vrednostima.