REHABILITACIJA KOLOVOZA KOD HORGOŠA: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima širom Srbije

Tanjug

26. 06. 2022. u 19:22

PREMA informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, od petlje „Mostar“ do aerodroma „Nikola Tesla“, u smeru ka Šidu, od sutra do 29. juna u periodu od 22 do 3 časova, najavljeni su radovi na postavljanju državnih zastavica.

РЕХАБИЛИТАЦИЈА КОЛОВОЗА КОД ХОРГОША: Измене у саобраћају због радова на путевима широм Србије

J.J.Baljak

U periodu od 30. juna do 1. jula od 22 do 3 časova najavljeni su radovi na uklanjanju državnih zastavica na istoj deonici.

Radovi će se izvoditi u pokretu i za saobraćaj će biti privremeno zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, kod petlje Horgoš-Subotica-SEVER, u smeru granični prelaz Horgoš-Novi Sad, najavljeni su radovi na rehabilitaciji kolovaza.

Saobraćaj će biti preusmeren u kolovoznu traku smera Novi Sad-granični prelaz Horgoš i to preticajnom trakom prema Novom Sadu.

Predviđeno trajanje radova je do sredine jula.

Na deonici Mustapić - Turija, do 31. oktobra planirani su radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici puta Brnjica- Dobra, do 30. novembra najavljeni su radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Putevi Srbije su saopštavaju da su, na deonici puta Žabari - Bošnjak , u zoni naselja Četereže, do 31. avgusta, najavljeni radovi na sanaciji oštećenja, uz naizmenično propuštanjem vozila, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZASTRAŠUJUĆI DETALJ: Šta razlikuje Borilovića od masovnih ubica iz Jabukovca i Velike Ivanče